2015-11-06 03:00:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Váratlanul pénz állhat a házhoz

Napi horoszkóp november 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ha nem érzi jól magát a jelenlegi kapcsolatában, most sikeresen lezárhatja azt, főleg, ha a kedvese nem akarja hosszú távon elkötelezni magát ön mellett. A bolygóállások segítenek abban, hogy új kapcsolatot kezdhessen valaki más oldalán.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz a Szűz jegyében áll: bármilyen művészeti területen dolgozik, most sikerekre számíthat. Ha más pályán van, akkor amolyan egyszer lent, egyszer fent nap vár önre, de mint mindig, a képességei és a kitartó munka számos kellemetlenségtől megkímélheti.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr a Skorpió jegyében áll. Most kiváló a felfogóképessége, könnyen megérti és megoldja a problémákat, a fantáziája eleven és színes – egyedül a szétszórtsága okozhat problémát.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll. Amilyen szívesen és könnyen barátkozik, olyan könnyen össze is tud veszni másokkal. A Vénusz most jó hatással van a szerelmi életére, akár egy új románc is beköszönthet, ami komoly bajt okozhat, ha jelenleg nem egyedülálló.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap kedvezően kapcsolódik a Plútóhoz. igyekezzen elkerülni a nem tisztességes helyzeteket. Lehetséges, hogy ma találkozik egy olyan emberrel, akit lelki társának érezhet.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Négy bolygó is erősíti a Szűz jegyének tulajdonságait. Próbálja meg tiszteletben tartani a kedvese véleményét akkor is, ha nem ért vele egyet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ön eléggé kényes a függetlenségére, ennek biztosítása érdekében most hajlik a „különc” életforma kialakítására. A szégyenlősség nem lehet akadály a mai napon, hiszen egy igazán magabiztos és őszinte emberrel fog megismerkedni. Ez a lendületes magabiztosság egyszerűen leveszi a lábáról.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Nap és a Merkúr is a Skorpió jegyében áll. Érzelmi reakciói hevesek és tartósak. Ha együtt él a kedvesével, komoly feszültségre kell felkészülnie kettejük között. Próbálja megőrizni a hidegvérét, nehogy egy apró félreértésből veszekedés kerekedjen. Meglehetősen felélénkül a társasági élete. Számos baráti meghívásnak kell majd eleget tennie, és egy új szerelem is önre találhat.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Jupiter szemben áll a Neptunusszal. Készüljön fel arra, hogy valaki megpróbálja majd rábírni egy titkos kapcsolatra, és csak nehezen lesz képes ellenállni ennek a kísértésnek.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Bak jegyében álló Plútó kedvezően kapcsolódik a Merkúrhoz. Lassan, de biztosan halad a céljai felé, a munkájáért pedig megkapja az önt megillető elismerést.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma a munkahelyén nem szándékozik a szokásos gyakorlatot követni, inkább megpróbálja megvalósítani újító elképzeléseit.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz kedvezően kapcsolódik a Merkúrhoz. Egy régi vállalkozás vagy befektetés kapcsán, amiről talán már meg is feledkezett, váratlanul pénz állhat a házhoz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: